Burde Media lanserar en riktig svensk kalender – för iPhone och Android.

Vi på Burde har hunnit samla på oss 35 års erfarenhet av kalendrar, erfarenhet som vi nu tagit med oss till dagens mobiler. Vi tycker nämligen att det i dagens kalenderappar saknas en hel del viktiga funktioner. Bland annat har vi lagt till veckonummer, namnsdagar och helgdagar tillsammans med en smidig navigering. Vi hoppas detta kommer att hjälpa våra användare till ännu en bra dag.

I juni 2014 lanserade vi produkterna Planado och Planado Private Label. Dessa två kalenderappar har i grunden samma funktionalitet, det som skiljer är att Planado Private Label också går att företagsanpassa. Planado Private Label riktar sig i huvudsak till företag som vill ge ut sin helt egna kalenderapp, full av företagsanpassad information.

Vi kommer att erbjuda Planado till både privatpersoner och företag. Det enklaste sättet för privatpersoner att köpa Planado är via App Store och Google Play. Till företag erbjuds ett nytt sätt att köpa in mobilappar på. Företag kan köpa in Planado som vilket annat kontorsmaterial som helst – via sin leverantör av kontorsmaterial. Planado planeras att finnas tillgänglig hos de största kontorsleverantörerna under tredje kvartalet, listan över återförsäljare uppdateras löpande på planado.com.

 

Frågor besvaras av Marc Burde, VD, på 0470-70 94 88.

 

Burde Media ingår som en del i Burde Förlags koncern. Den resa vi påbörjade i slutat av 70-talet när vi tillverkade vår första papperskalender har fram tills idag varit både spännande och lärorik. Tack vare att vi år efter år valt att fokusera på produktutveckling kan vi idag stolt slå fast att vi är Skandinaviens ledande leverantör med en årlig produktion över 12 miljoner kalendrar och almanackor.